Kontakta oss direkt?
0415-411 00

Vi ordnar finansen


Vi samarbetar med Wasa Kredit, My Money samt Svea Ekonomi. Hos oss får ni skräddarsydda finansierings- och leasinglösningar med förmånliga villkor. Ring eller maila oss för mer information så kollar vi över just era villkor och anpassar billånet efter era behov.

Bilsalongen Skåne Finansiella partners

Wasa Kredit

En trygg partner

Wasa Kredit är vår största samarbetspartner för finansieringen av ert fordon. Låna med en återbetalningstid upp till 72-månader. Villkor som måste uppfyllas är 20% kontakt alternativt inbytesbil.

Bilsalongen Skåne Finansiella partners

Ecster

Låg månadskostnad

Ecster erbjuder fordonslån upp till 120 månader, vill du ha en låg månadskostnad är ecster ett bra val av finansieringslösning. Villkor som måste uppfyllas är 20% kontakt alternativt inbytesbil.


Bilsalongen Skåne Finansiella partners

Svea Ekonomi

Flexibla fordonslån

Svea Ekonomi erbjder flexibla billån med en bra avkastning. Vi kan skräddarsy en avbetalningplan räntefritt och utan en kontantinsats upp till 24-månader. Ifall detta är alternativet för er berättar vi gärna mer.

Bilsalongen Skåne Finansiella partners

MyMoney

Snabbt och enkelt

MyMoney hittar snabbt och enkelt upp en finansierings lösning som passar just er. Genom ett stort nätverk av finansieringspartners kan dem erbjuda en rad olika lån med diverse återbetalningstid och räntesatser.

Bilsalongen Skåne Finansiella partners

Santander

Ett enkelt och tryggt billån

Med ett riktigt billån kan du känna dig trygg. Lånet är skräddarsytt just för dig och din bil. Kreditbeskedet får du på ett par minuter, direkt i bilhallen.